Wednesday, May 23, 2007

KEIKKAPÄIVÄKIRJA: Jyväskylä, Lounaispuisto, 19-05-2007

Heräilimme aamutuimaan Äänekoskella, jossa olimme edellisenä iltana soittaneen CUCTC-tapahtumassa. Kaikilla oli oikein hyvä mieli ja fiilis kun siirryimme aamupalalle.

Aamupalalta lopulta lähdettyämme päätimme vielä tarkastaa ihan upouuden, Suomen suurimman ABC-aseman Hirvaskankaalla… …täytyy myöntää, että ainakin allekirjoittaneelle jäi silti hieman ikävä sitä ”vanhaa” idyllistä Hirvaskankaan Essoa, vaikka olihan ABC:kin hieno paikka.

Hirvaskankaalta ajelimme Jyväskylään, jossa meillä olikin useampi tunti käytettävissä. Kyseisen ajan käytimme tekemällä uusia levy ja DVD-hankintoja, sekä syömällä erittäin hyvää intialais-/meksikolaista ruokaa.

Kellon alkaessa lähestyä viittä iltapäivällä, päätimme lähteä Lounaispuistoon katsomaan mikä siellä oli meininki.

Lounaispuistossa soitteli Via-yhtye ja istuimme kuuntelemaan sitä auringonpaisteeseen.

Via-yhtyeen lopetettua aloitimme omien kamojen pystyttämisen lavalle yhdessä Hurskaisen Timon porukan kanssa.

Kun kamat oli pystytetty odottelimme vielä reilun puoli tuntia lupaa alkaa soittamaan (samaan aikaan oli jossain lähettyvillä jokin toinen tapahtuma, jonka aikana emme saaneet käyttää äänentoistoa).

Soundcheck meni mainiosti ja suhteellisen nopeasti, jonka jälkeen lavalle kiipesi paikallinen yhtye, joka soitti cover-biisejä niin Juha Tapiolta, kuin esim. Soul Connectioniltakin. Täytyy sanoa, että hienoja muusikoita ja laulajia kaikki.

Paikallisen bändin ja meidän soiton väliin jäi hyvän pituinen tauko, jonka aikana kävimme nauttimassa mm. talon tarjoamat ”juhlamakkarat”, kuten me grillimakkaraa keikoilla leikkisästi kutsumme.

Keikkamme lähti käyntiin ajallaan ”Pysäytä ja Pudota”-biisillä. Väkeä oli kivasti paikalla ja keikkamme rullasi mukavasti eteenpäin illan hämärtyessä.

Keikan jälkeen purimme kamat autoihin ja lähdimme syömään vielä pienen ”iltapalan” ennen kuin lähdimme ajamaan kotia kohti. Tai no, Tommi jäi vielä yöksi Jyväskylään, kun asuu kuitenkin aina Kempeleessä asti.

Tapahtumasta jäi kaikin puolin oikein positiivinen kuva ja mikä hienointa, tavoitimme aivan varmasti paljon seurakunnan ulkopuolella olevia ihmisiä.

Kiitos koko God ’n Coffee –tiimille (toivottavasti muistin tuon nimen oikein :)) tapahtuman järjestelyistä, kaikki oli hienosti järjestetty ja toteutettu!

Kiitos myös kaikille teille, jotka annoitte aina niin tärkeää positiivista palautetta keikan jälkeen! Tämä matka, Äänekoski ja Jyväskylä, todellakin kasvatti taas uskoa tähän tekemiseen.

Minka / klinik - säliääni

1 comment:

Anonymous said...

oppineet paljon