Wednesday, May 23, 2007

KEIKKAPÄIVÄKIRJA: Äänekoski, Can’t U C The Crucifix, 18-05-2007

Taas kerran lähdimme tien päälle hieman aikaisemmin kuin alun perin oli suunniteltu. HB:n Samppa oli ollut käsileikkauksessa ja Markus oli lupautunut tuuraamaan Samppaa HB:n setissä Äänekosken CUCTC:ssa.

Auton lastattuamme lähdimme ajamaan kohti Äänekoskea. Matkalla toki oli pysähdyttävä syömään aina niin ravitsevaa McDonald’sin ruokaa, ah.

Saavuimme Äänekoskelle hieman jopa aikaistunutta aikatauluamme edellä, mutta on aina mukavampi olla hieman ajoissa kuin myöhässä.

Painotalolle löysimme helposti ”Tarun” avulla ja pihalle saavuttuamme menimme ensin sisälle tarkastamaan tilanteen.

Tekniikka olikin viittä vaille valmis ja HB odotteli pian alkavaa soundcheckiä, johon Markuskin osallistuisi

Siinä HB:n soundcheckin aikana kannoimme omat kamamme lavan vierelle odottamaan ja kuuntelimme hieman mille se sali ja PA kuulostivat.

Soundcheck saatiin tehtyä ajallaan, vaikkakin ilman Kimmoa, jonka oli tarkoitus saapua suoraan keikalle työkiireiden takia. Tämän jälkeen menimme hyvillä mielin odottelemaan tapahtuman alkua backstagelle, josta saimme niin ruokaa kuin juomaakin.

Tapahtuman ensimmäisessä osassa olimme vielä statistin roolissa ja se menikin muita bändejä kuunnellessa ja omaan keikkaan valmistautuessa. Kimmokin ehti paikalle jo hyvissä ajoin ennen ensimmäisen osa loppua.

Illan toinen osio alkoikin meidän soitollamme ja settimme aloitimme ”Tänään”-biisillä. Kaikki toimi heti alusta lähtien hienosti ja keikka meni varsin mainiosti. Kimmoa lavalla katsoessani tuli mieleeni, että taisi pojilla olla lämmin lamppujen paisteessa, kun itselläkin hiki valui ”varjossa”.

Mikä mukavinta, olivat ensimmäiset ”oikeat” fanimmekin saapuneet kuuntelemaan meitä. KIITOS SIITÄ TEILLE, TIEDÄTTE KYLLÄ KEITÄ TARKOITAN!

Keikan jälkeen menimme takaisin backstagelle hieman rentoutumaan ja keskustelemaan, ennen kuin tulimme takaisin kuuntelemaan HB:tä, joka lopetteli illan.

Tällä kertaa poikkeuksellisesti jäimmekin yöksi keikkapaikalle, koska meillä oli seuraavana iltana keikka Jyväskylässä. Tästä, ja suhteellisen lämpimästä lavasta ja tilasta johtuen, menimmekin vielä suihkuun ennen majoitukseen siirtymistä.

Kaiken kaikkiaan täytyy todeta, että oi sitä mahtavuuden määrää, kun päästään tällaisiin tapahtumiin soittamaan. Kiitoksia hyvistä järjestelyistä koko CUCTC-tiimi!

Minka / klinik - säliääni

1 comment:

Anonymous said...

Voi jummi, tarkotitko minuu ja Tiiaa, et ollaan ne teijän "oikeet" fanit?? :o) Jos tarkotit, ni tuo ol kyl kiva kuulla, et ajattelette niin, koska oikeesti teistä tykätään. :o) SIU SIU! -Jonna-