Sunday, March 4, 2007

KEIKKAPÄIVÄKIRJA: Maata Näkyvissä -festarit, Turku, 18-11-2006



Soitimme toisen pitkäsoittomme, "Pysäytä ja Pudota", levynjulkkarikeikan Maata Näkyvissä -festarien gospelkaivos II:ssa.

Kuten niin usein ennenkin, oli Tommi saapunut pääkaupunkiseudulle jo edellisenä yönä, ja tuli tällä kertaa yöpymään allekirjoittaneen luokse.

Aamulla herättyämme lähdimme ajamaan erittäin sumuisessa kelissä kohti Vantaata ja V-P:tä. V-P olikin odottelemassa valmiina ja Tikkurilasta suuntasimme suoraan Helsingin keskustaan hakemaan V-P:n soittokamoja treenikämpältä.

Vallilasta kitarat ja kaikki tarvittavat saippuarasiat, sekä tietysti sen V-P:n itsetekemän, überhienon styrkkariratkaisun, haettuamme jatkoimme matkaa kohti Turkua ja Messuhallia.

Saavuimme Turkuun juuri sopivasti soundcheckiä varten, jonka jälkeen suuntasimme artistikahvilaan syömään ja valmistautumaan illan konserttiin.

Valitettavasti oma esiintymisvuoromme myöhästyi kymmenisen minuuttia aikataulusta. Yleensä näin pienet myöhästymiset eivät haittaa, mutta tällä kertaa olimme viimeinen artisti gospelkaivos II:ssa ja Turkuhallissa oli alkamassa tapahtuman pääkonsertti pian oman vetomme jälkeen.

Tästä johtuen osa yleisöstä alkoikin siirtymään Turkuhalliin meidän vielä soittaessa, mutta emme antaneet sen häiritä, vaan soitimme suunnitellun setin ja mitä tärkeintä, hyvällä asenteella ja meiningillä.

Jaakolle ja vierailevana tähtenä julkkarikeikalla olleelle Levyn Jarille tuli kuitenkin hieman kiire ehtiä Turkuhallin puolelle houseband tehtäviinsä.

Toinen takaisku koettiin levymyynnissä, sillä vaikka meille oli varattu aikaa myydä uutta levyämme keikan jälkeen, sotilaspoliisit toimivat heille annettujen ohjeiden mukaan, eivätkä päästäneet ihmisiä tuota levyä enää hankkimaan. Pahoittelumme kaikille teille, jotka tästä syytä petyitte.

Loppujen lopuksi voitaneen todeta tämänkin kokemuksen taas kerran kasvattaneen meitä kaikkine vastoinkäymisineenkin.

SUURI KIITOS TEILLE KAIKILLE, JOTKA MALTOITTE KUUNNELLA MEITÄ LOPPUUN ASTI!

Minka / klinik - saliääni

Kuvat: Anssi Tiittanen



No comments: