Saturday, March 3, 2007

KEIKKAPÄIVÄKIRJA: Kokko-Kospel, Kempele, 23-02-2007

Tavalliseen tapaan allekirjoittanut lähti ajamaan kotoa kukonkiekaisun aikaan ensiksi kohti Vantaata, josta kyytiin poimittiin V-P ja Markus (suuren suuri kiitos Eeva-Kaisalle, että jaksoi miehensä Vantaalle tuoda aamuvarhaisella).

Vantaalta suunnattiin Lahteen ja Jaakon bassokamoja sovitettaessa farmariauton peräkonttiin V-P:n kitarakamojen kaveriksi, tuli mieleen että "olipas hyvä kun sattui tuo suksiboksi katolle".

Kaikki kylmää kestävä, kuten vaatteet jne. boksiin ja saimme kuin saimmekin kaiken mahtumaan autoon. Jostain kumman syystä auto alkoi muistuttamaan enemmän vanhaa Citroenia, jonka takapään kaasuiskarit eivät enää ole aivan iskussaan ja jostain ihmeen syystä tuntui kuin suurin puhti konehuoneen puoleltakin olisi kadonnut samalla.

Lahden jälkeen oli vuorossa Jyväskylä, johon Kimmo tuli junalla Tampereelta.

Jyväskylästä jatkettiin jo pakolliseksi muodostuneen Hirvaskankaan Essolla tehtävän välitankkauksen kautta kohti Kempelettä. Täytyy sanoa, että fiilikset olivat kaikilla autossa erittäin korkealla ja paranivat vielä kun huomasimme, että kaikista auton pakkaamiseen käytetystä ylimääräisestä ajasta huolimatta olisimme ajoissa paikalla.

Tulimme Kokkokankaan seurakuntakeskukselle ja siellä olikin äänentoisto jo valmiiksi kasattuna meidän soundcheckiämme varten. Ei siis muuta kuin kamat lavalle ja soittamaan.

Samalla kun kasasimme rumpuja ja muita kovin tarpeellisia soittokamoja, tulikin Pisilän Arto ruokalistan kanssa luoksemme ja pääsimme valitsemaan aina niin ravitsevaa ja hyvää kiinalaista ruokaa itsellemme.

Parasta asiassa oli, että ruoka oli valmiina odottamassa meitä kun saimme soundcheckin suoritettua. Kiitoksia tästä järjestävälle organisaatiolle! Matkamiehet alkoivatkin olla jo nälkäisiä.

Syötyämme aloimme valmistautua illan tapahtumaan.

Tapahtuma alkoi parin paikallisen bändin soitolla. Täytynee todeta, että varsin positiivisia kokemuksia olivat.

Kimmokin pääsi osallistumaan paikallisen "Idols-raadin" toimintaan Arton ja Rättyän Esan kanssa.

Näiden paikallisten bändien soitettua oli meidän vuoromme. Keikka kokonaisuudessaan oli erittäin onnistunut ja hyvä. Soitimme tiukan n. 50 minuuttia joka koostui niin uudesta kuin vanhasta, ja jopa vieläkin vanhemmasta tuotannosta.

Kaiken kaikkiaan tästä keikkamatkasta jäi uskomattoman hyvä fiilis koko porukalle ja ennen kaikkea se usko siihen, että Jumalalla on vieläkin tehtävää meille vahvistui entisestään.

Kiitoksia koko järjestäneelle organisaatiolle ja yleisölle tästä mahtavasta kokemuksesta!

Minka / klinik - säliääni

No comments: