Sunday, March 4, 2007

KEIKKAPÄIVÄKIRJA: ElBailut, Kokkola 10-06-2006



Suomen rantakaupunki Kokkola kutsui meidät soittamaan aurinkoiseksi lauantai-illaksi.

Niin järjestäjiä, kuin allekirjoittanuttakin, jännitti kovasti ehtisikö Kimmo paikalle ajoissa. Olihan Kimmo vetouistelukisoissa Kangasalalla aina kello 17 saakka. Käytännössä tämä tarkoitti sitä, että Kimmon oli ajettava Kangasalalta Kokkolaan alle 3,5 tunnissa, sillä keikan oli määrä alkaa 20:30.

Lisäksi myös Tommi oli estynyt saapumaan paikalle ja hätiin pyydettiin Aspin Samia. Tommilla oli mennyt kalenterit sekaisin, jonka takia hän oli sitten tullut luvanneeksi muita velvoitteita kyseiseksi viikonlopuksi. Hätä ei onneksi lue lakia, ja Sami vetäisikin keikan tavalla johon vain ammattilainen pystyy. Kiitos Sami!

Loppujen lopuksi Kimmo ehti kuin ehtikin paikalle 10 minuuttia ennen keikan alkua, ja kaikki meni paremmin kuin hyvin. Yleisöä oli n. 200 henkilöä ja he olisivat halunneet kuulla paljon enemmän kuin aikataulu antoi myöten. Olikin erittäin hieno fiilis keikan jälkeen, kun huomasimme olevamme erittäin toivottu vieras ja että kykenimme vastaamaan yleisön toiveisiin. Soitimmehan yleisön pyynnöstä myös biisin "Ikuinen Kaipaus". Todellinen potin räjäyttäjä oli kuitenkin vanha helmi "Sun Ristis Voimaan", johon koko yleisö reagoi yhtymällä kertosäkeeseen.

"Iso käsi" myös järjestävälle organisaatiolle erittäin hienosti hoidetusta tapahtumasta. Meille oli järjestetty ruuat, kahvit, yöpaikat, joita ei kylläkään taaskaan hyödynnetty, ja kaikki muukin mitä pitkänmatkan kulkijat voivat toivoa.

Kaiken kaikkiaan voitaneen todeta: "Kiitos Kokkola, kiitos Elbailut ja Elbailu-tiimi, kiitos yleisö! Tämä oli hieno kokemus!"

Minka / klinik - saliääni

Kuva: http://www.kpnet.com/elbailu/Elbailu06

2 comments:

Anonymous said...

Miksei Asp tiluttanu?

Anonymous said...

Sami kärsi pahasta tilutusallergiasta ko. keikalla. Siinäpä sitä syytä kerrakseen...